Най-вероятно възрастната дама на другия ден е споделила пред съкооператорите

...
 
Най-вероятно възрастната дама на другия ден е споделила пред съкооператорите
Коментари Харесай

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса!

 

Най-вероятно старата дама на другия ден е споделила пред съкооператорите си на какъв смут е била подложена дъщеря й, тъй като до нас доближиха клюки, че Гущеров-младши я е пускал от високо на пода, ритал я е в корема и я е карал да лази на четири крайници до момента в който къса косата й, дружно с живо месо. Повод за изстъплението, с изключение на литрите обхванат алкохол, бил отводът на Светлана да пусне в фамилното ложе вонящия на джибри шопар, издават информаторите ни.

 

Подобни гнусни подиуми на домашно принуждение били съвсем всекидневие зад стените на дома им. Въпреки че и преди ступваше жена си постоянно, откогато закъсал за пари, Християн бил станал същински звяр, потопен в алкохолна взаимозависимост. Охраненият псевдо паралия напуснал къщата, в която с жена си живееха на квартира предходната година и за пръв път в живота си се пренесли в апартамент. Локацията е наоколо до бул. “България ” и жк “Манастирски ливади ”. Блокчето е част от скромен комплекс, без диря от разкош и лукс, с каквито Гущеров-младши е закърмен. 

 

Причина за фамилното проваляне била некадърността на милионерския правоприемник да прави бизнес и зверските борчове за стотици хиляди левове, с които висял на лихвари. Гущеров-старши бил вдигнал ръце от пропадналия си синковец и му отпускал алегорична за стандарта им, шест цифрена сума месечно, която при този растеж на инфлацията колкото да стигала за храна, наем, бензин и сметки. Вързана за печката с четири деца, за Светлана към този момент било немислимо да практикува античния поминък, ето за какво не можела да изкарва пресен кеш.

 

Единственото, което й оставало е да бъде безвъзмездна боксова круша на деградиралия си мъж. Майка й пък с право се бояла да не последва ориста на Дебора от Стара Загора, която след хиляди побои най-после беше заклана като животно с макетен нож.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР